موسسه بهادرانیان
موسسه بهادرانیان

موسسه بهادرانیان

سابقه ما اعتبار ماست

مزایای ثبت شرکت در آلمان

آلمان به عنوان یک قطب تجاری و نیروگاه بزرگ در اتحادیه اروپا در نظر گرفته می‌شود. در آلمان صنایع مختلفی وجود دارد که فعالیت‌های مربوط به تولید و تامین منابع را انجام می‌دهند. نیروی کار ماهر و مولد، سیستم بانکی کارآمد و پیشرفت تکنولوژی از مهم‌ترین مزایای ثبت شرکت در آلمان است.

در این مقاله به بررسی مزایای ثبت شرکت در آلمان می‌پردازیم و شرایط دریافت اقامت از این طریق را بررسی می‌کنیم.

مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت مزایای متعددی دارد.  برخی از مزایای کلیدی عبارتند از:

  • اقامت قانونی: ثبت شرکت در آلمان به افراد اجازه می‌دهد تا مجوز اقامت قانونی را دریافت کنند که می‌توان از آن برای اقامت و کار در آلمان استفاده کرد. این مسئله می‌تواند یک گزینه جذاب برای افرادی باشد که می‌خواهند برای مقاصد کاری یا تجاری به آلمان نقل مکان کنند.
  • فرصت های تجاری: ثبت شرکت در آلمان می‌تواند دسترسی به بازار بزرگ و رو به رشدی را با پتانسیل فرصت‌های تجاری قابل توجه فراهم کند. آلمان به دلیل اقتصاد قوی، شرکت‌های نوآور و نیروی کار بسیار ماهر شناخته شده است.
  • مزایای مالیاتی: آلمان طیف وسیعی از مشوق‌ها و مزایای مالیاتی را برای مشاغل ارائه می دهد، از جمله نرخ مالیات شرکتی رقابتی و کسرها و کمک هزینه‌های مختلف.
  • دسترسی به اتحادیه اروپا: آلمان یکی از اعضای اتحادیه اروپا است و به شرکت‌های ثبت شده در این کشور دسترسی به بازاری با بیش از 500 میلیون مصرف کننده را ارائه می‌دهد.
  • شفافیت: آلمان یکی از شفاف‌ترین کشورهای جهان در زمینه تجارت است. سرمایه گذارانی که برای ثبت شرکت در آلمان اقدام می‌کنند، ثبت شرکت را کاملاً ساده می‌دانند! بعلاوه، حمایت‌های مالی زیادی از شرکت‌های مختلف در آلمان ارائه می‌شود که از طرف دولت است.

به طور کلی، ثبت شرکت در آلمان می‌تواند طیف وسیعی از مزایای را برای افرادی که به دنبال حضور در این کشور هستند، از جمله اقامت قانونی، فرصت های تجاری، مزایای مالیاتی و دسترسی به اتحادیه اروپا ارائه دهد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان

  • فرم درخواست ثبت شرکت
  • اساسنامه محضری (AOA)
  • سندی که ساختار هیئت مدیره را نشان می‌دهد.
  • گواهی دال بر واریز سرمایه سهام
  • ویزای مدیران در مورد مقیم خارجی
  • آدرس دفتر ثبت شده کسب و کار
  • اطلاعات مربوط به سهامداران و مدیران
  • هر گونه اطلاعات دیگری که توسط سردفتر درخواست شود.

برای اطلاع دقیق از کلیه مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان با کارشناسان موسسه مهاجرتی بهادرانیان در تماس باشید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. این مشاور مهاجرت در اصفهان به شکل ویژه شما را قدم به قدم راهنمایی میکند. 

مراحل ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت در آلمان باید مراحل زیر را طی کنید:

1- ساختار کسب و کار را انتخاب کنید.

ساختارهای تجاری مختلفی در آلمان وجود دارد. ساختار کسب و کار مناسب باید ابتدا توسط متقاضی انتخاب شود. معمولاً متقاضیانی که برای نهاد GmbH می‌روند باید 25000 یورو داشته باشند. ساختارهای تجاری دیگری هم در آلمان وجود دارد که به سرمایه کمتری نیاز دارند/

2- نام شرکت را بررسی و انتخاب کنید.

در مرحله بعد متقاضی باید نام مناسبی را برای شرکت انتخاب کند. ابتدا باید در سامانه ثبت تجاری (Handelsregister) بررسی شود که آیا نام شرکت قبلا ثبت شده است یا نه. نام شرکت باید منحصر به فرد باشد.

3- سند شرکت را تنظیم کنید.

در مرحله بعد سند تشکیل شرکت در دفتر اسناد رسمی تنظیم و اجرا می‌شود. بنیانگذاران ملزم به ارائه AOA، شناسه و نمونه امضا خواهند بود.

4- حساب بانکی شرکت

دفتر اسناد رسمی در آلمان دارای انواع مختلفی از صلاحیت‌ها است؛ شما باید بانکی را پیدا کنید که صلاحیت‌های لازم را داشته باشد و در لیست بانک‌های پذیرفته شده برای سرمایه گذاری بین المللی باشد. این کار را می‌توانید به کمک موسسه مهاجرتی بهادرانیان انجام دهید.

5- سپرده گذاری سرمایه در حساب بانکی (Stammkapital)

پس از افتتاح حساب بانکی، میزان سرمایه مورد نیاز برای فرآیند تشکیل شرکت واریز می‌شود. متقاضی می‌تواند شماره Stammkapital را برای مرجع قرار دهد. پس از تکمیل، شما باید از ارائه فیش واریزی به دفتر اسناد رسمی آلمان اطمینان حاصل کنید.

6- پرداخت به دفتر اسناد رسمی

پس از آن پرداخت به دفتر اسناد رسمی آلمان انجام می‌شود. همچنین پرداخت فاکتور Handelsregister نیز انجام می‌شود. اما اگر سردفتر قبلاً مرحله را انجام داده باشد، این مرحله الزامی نیست.

7- ثبت نهایی شرکت

پس از ثبت شرکت، دفتر اسناد رسمی برای متقاضی اطلاعیه می‌فرستد و شرکت در آلمان ثبت می‌شود.

8- دریافت گواهینامه‌ها و مجوزها

با توجه به نوع فعالیت تجاری که باید انجام شود، کسب و کار شما ممکن است به گواهینامه‌ها یا مجوزهای خاصی از مقامات آلمانی نیاز داشته باشد.

برای ثبت شرکت در آلمان رعایت موارد زیر الزامی است:

  • حساب‌های سالانه: جلسات سهامداران باید حداقل سالی یک‌بار برای تصمیم‌گیری در مورد حساب‌های سالانه شرکت برگزار شود. طبق قانون تجارت آلمان، این شرکت باید حساب‌های سالانه خود را در روزنامه فدرال آلمان (Bundesanzeiger) ثبت کند.
  • جلسات هیئت مدیره: در صورتی که در اساسنامه شرکت قید شده باشد.
  • افتتاح حساب بانکی: افتتاح حساب بانکی در آلمان یکی از حیاتی‌‌ترین کارهایی است که پس از ثبت شرکت باید انجام دهید. آلمان یکی از بهترین تسهیلات بانکی بین المللی را در جهان دارد.
  • اظهارنامه مالیاتی: اظهارنامه مالیاتی باید حداقل سالی یک بار نزد مقامات مالیاتی ذیصلاح تسلیم شود.
  • مالیات بر درآمد شرکتی: همه شرکت‌ها در آلمان مشمول مالیات بر شرکت (Körperschaftsteuer) و مالیات تجارت (Gewerbesteuer) هستند که توسط شهرداری‌های محلی از شرکت دریافت می‌شود. مالیات شرکتی با نرخ 15.825٪ محاسبه می‌شود.

شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در آلمان می‌تواند راهی برای اخذ مجوز اقامت باشد، اما مسیری تضمینی نیست و الزامات متعددی وجود دارد که باید رعایت شود.

اولاً، شرکتی که ثبت می‌شود باید یک تجارت قانونی باشد که شغل ایجاد کرده و به اقتصاد آلمان کمک کند. شرکت باید یک طرح تجاری قابل اجرا و بودجه کافی داشته باشد و باید در مقامات محلی ثبت شود.

پس از ثبت شرکت، کارآفرین می‌تواند برای اجازه اقامت تحت برنامه ویزای کارآفرین درخواست دهد. برای واجد شرایط بودن برای این ویزا، کارآفرین باید نشان دهد که صلاحیت‌ها و تجربه لازم برای اداره تجارت را دارد و منابع مالی کافی برای حمایت از خود و کسب و کار خود را می‌تواند تامین کند.

کارآفرین همچنین باید نشان دهد که کسب و کار آنها تأثیر مثبتی بر اقتصاد آلمان خواهد داشت، به عنوان مثال، با ایجاد شغل برای شهروندان آلمانی یا با کمک به جامعه محلی.

ویزای کارآفرینی معمولا برای یک دوره سه ساله صادر می‌شود و در صورت موفقیت کسب و کار قابل تمدید است.  پس از پنج سال زندگی در آلمان، کارآفرین می تواند برای اجازه اقامت دائم اقدام کند.

Subscribe to our Newsletter

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

2 پاسخ

    1. درود بر شما، خیر. باید متقاضی آن شغل و حیطه در آلمان زیاد باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید