موسسه بهادرانیان
موسسه بهادرانیان

موسسه بهادرانیان

سابقه ما اعتبار ماست

اقامت دانمارک در 2023 + شرایط | روشها | مدارک | هزینه ها

اقامت دانمارک

اقامت دانمارک به عنوان یکی از کشورهای مرفه و امن اروپا، رویایی است برای کسانی که برنامه مهاجرت به اروپا را در سر می‌پرورانند. مهاجرت به این کشور نسبت به برخی کشورهای دیگر کمی سخت اما دست یافتنی است. در این مسیر کافی است مراحل مختلف مهاجرت به دانمارک و دریافت اقامت آن را با دقت طی کنید. در این مقاله همه آنچه که درباره اقامت دانمارک باید بدانید را خواهیم گفت.

شرایط مهاجرت به دانمارک

در ابتدا باید بدانید در صورتی که بخواهید به دانمارک به عنوان یکی از کشورهای محبوب اروپایی که عضو اتحادیه اروپا و حوزه شینگن نیز می‌باشد، مهاجرت کنید باید شرایط لازم را برای پذیرش داشته باشید. این شرایط شامل موارد زیر می‌شود:

  1. عدم سوء پیشینه
  2. نداشتن ممنوعیت ورود به خاک دانمارک
  3. ارائه همه اسناد و مدارک مورد نیاز
  4. پرداخت هزینه‌های مختلف روند درخواست مهاجرت
  5. داشتن شرایط اختصاصی برای هر یک از روش‌های مهاجرتی
  6. داشتن مدرک زبان به تناسب نوع مهاجرت

در همین رابطه بخوانید: شرایط مهاجرت به دانمارک، ورود به دروازه اسکاندیناوری

روش‌های مختلف دریافت اقامت دانمارک

روشهای دریافت اقامت دانمارک

زمانی که بخواهید برای دریافت اقامت دانمارک اقدام کنید می‌توانید روش‌های مختلفی را برای این منظور بررسی کنید. مهم‌ترین روش‌هایی که می‌توانید از طریق آن ویزای دانمارک را دریافت کنید، عبارت است از:

  • مهاجرت کاری: از روش‌های مناسبی که افراد می‌توانند برای مهاجرت به دانمارک انتخاب کنند، دریافت ویزای است. در این روش افراد می توانند با داشتن پیشنهاد کاری از شرکت‌های معتبر این کشور و یا یافتن شغل مناسب از طریق سایت‌های کاریابی و عقد قرارداد برای مهاجرت به دانمارک اقدام کنند.
  • ویزای مهاجرت کادر درمان: از آنجا که دانمارک به شدت از مهاجرت و پذیرش کادر درمان در رشته‌های مختلف پزشکی، پرستاری و دندان پزشکی استقبال می‌کند، افراد می‌توانند با داشتن شرایطی مانند رزومه قوی، تسلط به زبان دانمارکی، معادل‌سازی مدارک و نیز گذراندن دوره‌های کارآموزی اقامت این کشور را دریافت کنند.
  • ویزای تحصیلی: یکی از رایج‌ترین روش‌های مهاجرتی برای اتباع کشورهای غیر اروپایی به دانمارک، دریافت ویزای تحصیلی در مقاطع مختلف است. شما می‌توانید به تناسب رشته مقطع تحصیلی خود برای ادامه تحصیل و دریافت بورسیه اقدام کنید. پس از آن با داشتن مدارک لازم و نیز تمکن مالی مورد نظر برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  • دریافت ویزای سرمایه گذاری: دانمارک نیز مانند بسیاری از کشورهای اروپایی برای جذب سرمایه‌های خارجی راه‌های مختلفی را برای اقامت افراد در نظر گرفته است. ذیل سرمایه گذاری افراد می‌توانند از روش‌های مختلفی که با توجه به تمکن مالی آن‌ها تعیین می‌شود می‌توانند برای دریافت اقامت دانمارک اقدام کنند. روش‌های رایجی که می‌توانید از آن طریق به دانمارک مهاجرت کنید شامل موارد زیر می‌شود:
    • خرید ملک: اگرچه این روش برای مهاجرت به کشورهای مختلف یکی از راحت‌ترین روش‌ها به شمار می‌آید اما برای کشور دانمارک ابتدا باید موفق به مهاجرت به این کشور شده و پس از آن برای خرید ملک اقدام کنید. در واقع نمی‌توانید این روش را به عنوان یکی از راهکارهای مهاجرتی در نظر بگیرید. اما پس از مهاجرت می‌تواند مسیر شما را برای دریافت اقامت دائم هموار کند.
    • کارآفرینی: کشور دانمارک از این روش سرمایه گذاری به شدت استقبال می‌کند. کافی است بتوانید برای مهاجرت بیزینس پلن مناسبی را که امکان درآمد زایی در آن وجود دارد را ارائه کرده و شرایط اشتغال چند تن از اتباع دانمارک را فراهم کنید. در صورتی که کسب و کار شما در مسیر رشد باشد مسیر شما برای دریافت اقامت دائم این کشور بسیار ساده خواهد بود.
    • ثبت شرکت: یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید برای مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید از طریق ثبت شرکت است. با ثبت مالیاتی و ارائه مدارکی که در مقاله “مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری” معرفی کرده‌ایم، همچنین با داشتن سرمایه اولیه می‌توانید ویزای سرمایه گذاری در دانمارک را از طریق ثبت شرکت دریافت کنید.
  • اقامت از طریق ازدواج: روش دیگری که افراد می‌توانند از آن طریق به دانمارک مهاجرت کنند، از طریق ازدواج با یکی از اتباع دانمارکی می‌باشد. البته باید اسناد و مدارک این ازدواج به صورت قانونی بوده و ازدواج آن‌ها صوری نباشد. پس از دوسال از این ازدواج رسمی و داشتن تمکن مالی فرد می‌تواند برای تمدید اقامت چهار ساله و پس از آن دریافت اقامت دائم و تابعیت اقدام کند.
  • دریافت اقامت از طریق تولد: براساس دو قانون خاک و خون، در صورتی که نوزادی در خاک این کشور متولد شود می‌تواند از همان بدو تولد تابعیت این کشور را دریافت کند.
  • مهاجرت افراد خاص: این نوع مهاجرت را فریلنسری نیز می‌نامند. هنرمندان، ورزشکاران و سرآشپزهای حرفه‌ای می‌توانند از این طریق برای مهاجرت به دانمارک اقدام کنند. افراد در این روش ابتدا می‌توانند ویزای یکساله دریافت کنند پس از آن به مدت دو سال دیگر آن را تمدید می‌کنند. در صورتی که در این مدت وجود نداشته باشد این ویزا را می‌توان تا 5 سال دیگر نیز تمدید کرد.
  • هنرمندان: برای این روش فرد باید دارای شغلی باشد که بتواند براساس اصول و قوانین مورد نظر دانمارک فرد استانداردهای لازم را داشته باشد. شغلی که فرد در آن کار می‌کند باید متناسب با هنر او باشد و واریز درآمد او نیز باید در حساب دانمارکی او انجام شود. البته توجه داشته باشید که اخیرا مقامات دانمارکی اعلام کرده‌اند که هنرمندان، نوازندگان و سایر اجراکنندگانی که در رویدادهای کوتاه‌مدت (زیر 14 روز) شرکت می‌کنند، دیگر مشمول مجوز کار نخواهند بود و می‌توانند به سادگی مجوز حضور در دانمارک را دریافت کنند. (منبع)
  • ورزشکاران: در این روش ورزشکاران بین‌المللی یا مربیان می‌توانند پس از دریافت موقعیت و پیشنهاد شغلی در زمینه کاری خود فعالیت کنند. فدراسیون ورزش تخصصی نیز باید تاییدیه لازم را برای این فرد صادر کند. درآمدهای فرد در این شرایط باید طبق استانداردهای کشور دانمارک بوده و به حساب دانمارکی واریز شود.
  • آشپزهای حرفه‌ای و ماهر: در این شرایط نیز فرد باید پیشنهاد شغلی را از یک رستوران سطح بالا در این کشور دریافت کند. برای این منظور داشتن مدارک بین‌المللی بسیار کمک‌کننده است. این افراد نیز مانند هنرمندان و ورزشکاران باید درآمد خود را در حساب دانمارکی دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت دانمارک

زمانی که روش مهاجرتی مناسب و مدنظر خود را انتخاب کردید، باید مدارک مورد نیاز را که سفارت از شما می‌خواهد ارائه کنید. این مدارک شامل موارد زیر می‌شود:

  1. ارائه مدارک هویتی اعم از شناسنامه، کارت ملی و…
  2. بیمه مسافرتی
  3. رسید بلیط هواپیما به مقصد دانمارک
  4. ارائه اسناد و مدارک تمکن مالی برای تامین هزینه‌های زندگی و روش مهاجرتی مورد نظر
  5. گواهی عدم سوء پیشینه
  6. ترجمه رسمی همه مدارک به زبان رسمی کشور دانمارک

هزینه های لازم برای اقامت دانمارک

زمانی که می‌خواهید برای درخواست مهاجرت خود به روش‌های مختلف به کشور دانمارک اقدام کنید لازم است هزینه‌هایی را بابت پیگیری پرونده پرداخت کنید. پرداخت هزینه‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

  1. بررسی و تاییدیه مدارک
  2. انگشت نگاری
  3. صدور ویزا 235 یورو
  4. صدور ویزای شینگن
  5. هزینه‌های اقامت در دانمارک
  6. هزینه‌های تمکن مالی براساس نوع مهاجرت حداقل 1000 یورو برای دانشجویان و حداقل 40 هزار یورو برای ثبت شرکت
  7. هزینه‌های اقامت کاری: 591 یورو
  8. دریافت مجوز تحصیلی: 253 یورو
  9. هزینه گواهینامه شرکت: 590 یورو

علاوه بر این موارد فرد باید بتواند تمکن مالی لازم برای هزینه‌های زندگی و معیشت خود را پس از مهاجرت به دانمارک را نیز داشته باشد. به طور کلی یک نفر برای زندگی در دانمارک ماهانه حدود 1000 یورو نیاز دارد.

 

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: هزینه مهاجرت به دانمارک

Subscribe to our Newsletter

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید