موسسه بهادرانیان
موسسه بهادرانیان

موسسه بهادرانیان

سابقه ما اعتبار ماست

مهاجرت به دانمارک از طریق کار + انواع ویزاهای کاری

مهاجرت کاری به دانمارک

کشور دانمارک به عنوان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن، کشوری با سطح رفاه و درآمد بالا به شمار می‌آید که بسیاری از مهاجران، اخذ ویزای این کشور را یک رویای دست نیافتنی می‌دانند. طی سال‌های اخیر مهاجرت به دانمارک از طریق کار به یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرتی تبدیل شده است؛ از این رو بسیاری از افراد که دارای تخصص و توانمندی مشاغل مورد نیاز این کشور است، برای مهاجرت به دانمارک از طریق کار اقدام می‌کنند. در این مقاله شما را با شرایط و انواع روش‌های دریافت ویزای کاری دانمارک آشنا خواهیم کرد.

اگر شما هم علاقمند به کار در یکی از ثروتمندترین و مرفه‌ترین کشورهای جهان هستید، این مقاله را از دست ندهید!

شرایط کار برای مهاجران در دانمارک

همانطور که می‌دانید مهاجرت به دانمارک از طریق کار شرایط خاصی دارد که اگر فردی دارای آن باشد می‌تواند برای دریافت ویزای کاری اقدام کند. پس از مهاجرت به این کشور و شروع فعالیت شغلی، مشمول قوانین کاری این کشور می‌شوید. در این کشور ساعت کاری 8 ساعت در روز است و روزهای کاری 5 روز در هفته است. اضافه کاری در این کشور الزامی نیست. به طوری که بر اساس آمار تنها 2 درصد دانمارکی‌ها اضافه کاری دارند!

به علاوه هر کارفرما موظف است 5 هفته مرخصی با حقوق سالانه به کارمندان خود بدهد. جالب است بدانید که ساعت کاری هفتگی در دانمارک 37 ساعت است که تقریبا 7 ساعت کمتر از ساعت کاری ایران است. (منبع)

نکته قابل توجهی که لازم است درباره کار در دانمارک بدانید شرایط ویژه‌ای است که این کشور برای متقاضیان کار در این کشور وجود دارد. اگر یکی از موارد زیر را داشته باشید می‌توانید با دردسر کمتری ویزای کاری دانمارک را دریافت کنید:

  • ایجاد کارآفرینی با راه اندازی کسب و کارهای کوچک
  • دارندگان کارت پایه‌ریزی (فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دانمارک)

انواع ویزاهای کاری دانمارک

انواع ویزای کاری دانمارک

برای مهاجرت کاری به دانمارک می‌توانید از طریق دریافت ویزاهای مختلفی اقدام کنید. در واقع کشور دانمارک برای مهاجران کشورهای مختلف که قصد کار در این کشور را دارند شرایط مختلفی را در نظر گرفته است و هر فرد با توجه به شرایط خود می‌تواند نسبت به دریافت ویزا اقدام کند.

انواع ویزاهای کاری دانمارک عبارت است از:

  1. ویزای کاری طرح درآمد مشروط: یکی از روش‌هایی که می‌توانید برای مهاجرت به این کشور دریافت کنید، طرح درآمد مشروط است. به این معنی که فرد مهاجر متعهد به داشتن درآمد ماهانه بیشتر از 430 هزار کرون می‌شود. در صورتی که فرد بتواند به این تعهد در شغل مورد نظر خود عمل کند، می‌تواند ویزای کاری دانمارک را دریافت کند. این ویزا یک ماهه است و در صورت موفقیت فرد، مجدداً تمدید می‌شود.
  2. ویزای لیست مثبت: ویزای لیست مثبت دانمارک (Positive List) مربوط به کسانی است که دارای تخصص و توانمندی خاصی هستند. این افراد با دریافت ویزای یک ماهه و گذراندن دوره آموزشی پیشرفته و دریافت یک موقعیت شغلی می‌توانند ویزای کاری خود را تمدید کنند. برای دریافت این ویزا تخصص شما باید جزو مواردی باشد که در لیست مثبت دانمارک اعلام شده است.
  3. ویزای کاری پزشکان و کادر درمان: در شرایطی که فرد در یکی از رشته‌های پزشکی، پیرا پزشکی و دندانپزشکی تحصیلات و رزومه قابل قبولی داشته باشند می‌توانند با ویزای خاص این گروه شغلی به دانمارک مهاجرت کنند. از آنجا که این رشته‌ها در زمره مشاغل پر تقاضا در دانمارک است، امکان پذیرش افراد نیز تا حد زیادی بالا است. ویزای این رشته‌ها برای افراد 2 تا 3 سال است. زمانی که فرد بتواند موفق به طی فرایند معادلسازی و کسب مدرک زبان شوند می‌تواند جذب بازار کار دانمارک شود. از مهم‌ترین مزایایی که این نوع ویزا برای فرد دارد امکان تحصیل و آموزش رایگان زبان برای فرزندان وی است.
  4. ویزای جاب آفر: جاب آفر دانمارک یا پیشنهاد شغلی روش دیگری است که می‌توانیداز طریق آن برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید. در این روش باید از طریق رزومه قابل قبولی که تدوین می‌کنید و نیز داشتن تخصص و توانمندی، موفق به دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای دانمارکی شوید. اگر اداره مهاجرت و اداره کار دانمارک این پیشنهاد شغلی را بپذیرد می‌توانید برای دریافت ویزا اقدام کنید. این روش می‌تواند کمی دشوار و پیچیده‌تر از سایر روش‌ها باشد.
  5. ویزای GR1: یکی از انواع ویزاهای کاری که میان کشور دانمارک، کانادا، استرالیا و اتریش مشترک و دارای سیستم امتیازدهی برای متقاضی است. کسانی که موفق به دریافت این ویزا می‌شوند می‌توانند دو تا 3 سال در دانمارک اقامت داشته باشند.فردی که متقاضی این نوع ویزا است باید امتیاز 100 را با توجه به رزومه، توانمندی و سابقه خود بدست آورد. موفقیت در کسب این امتیاز مسیر او برای دریافت ویزای GR1 هموار می‌کند. در این نوع ویزا نیازی ندارید پیشنهاد شغلی دریافت کنید. بلکه این فرصت را دارید که بهترین موقعیت شغلی مدنظر خود را پیدا کنید. این ویزا مدتی است که دیگر برای ایرانیان صادر نمی‌شود.

مشاغل پرطرفدار برای مهاجرت به دانمارک از طریق کار

اگر قصد مهاجرت کاری به دانمارک را دارید، نخستین گام بررسی نیازمندی‌های شغلی این کشور است. اگر توانایی، تخصص و رزومه قوی در هر یک از این مشاغل داشته باشید می‌توانید خود را خوش شانس تلقی کنید؛ چرا که یک قدم از دیگران جلوتر هستید!

مهم‌ترین مشاغلی که دانمارک در سال تقاضای بیشتری برای آنها دارد در سه شاخه زیر است:

  • مهندسی: نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه و مخابرات، مکانیک، ساختمان، محیط زیست، انرژِ، برق، نقشه برداری زمین، برنامه نویسی و توسعه دهنده سیستم
  • پزشکی: پزشک عمومی، رشته‌های تخصصی پزشکی، دندانپزشکی، پرستار بخش جراحی، داروساز، علوم آموزشگاهی
  • علوم انسانی: معلم، علوم اجتماعی، کسب و کار، کنترل‌کننده مالی، تحلیلگر کسب و کار، مشاور

هر کدام از این رشته‌ها بسته به مدرک تحصیلی، رزومه و توانمندی فرد می‌تواند سطح خوبی از درآمد را ایجاد کند که در ادامه به طور میانگین به درآمد سالیانه هر کدام از این مشاغل اشاره می‌کنیم.

 

درآمد و هزینه های زندگی در دانمارک

مهاجرت کاری به دانمارک با هدف داشتن درآمد و آینده شغلی بهتر، قطعا مهم‌ترین انگیزه‌ای است که هر کسی می‌تواند برای مهاجرت داشته باشد. طبیعتا آنچه افراد را برای مهاجرت ترغیب می‌کند بهتر شدن شرایط آن‌ها به ویژه از نظر شغلی، رفاه و درآمد است.

از آنجا که دانمارک یکی از کشورهای ایده‌آل از نظر درآمدی و سطح زندگی در میان کشورهای اروپایی به شمار می‌آید، بسیاری از افراد تلاش می‌کنند این مسیر را امتحان کنند. یکی از مهم‌ترین دلایل و انگیزه‌هایی که می‌تواند افراد را در این مسیر ترغیب کند میزان درآمد در این کشور است. شاید برای شما هم سوال باشد که میزان درآمد و دستمزد در این کشور چقدر است؟

به طور کلی مشاغل مختلفی که این کشور برای مهاجران در نظر گرفته است از نظر درآمدی بسیار مناسب هستند. در واقع دخل و خرج مهاجران با وجود هزینه‌هایی که باید پرداخت کنند با هم همخوانی دارد. میانگین درآمد سالیانه در دانمارک برای مشاغل مختلف به شرح زیر است:

شغل درآمد
مهندس حدود 69 هزار دلار
مدیر حدود 97 هزار دلار
معمار 71 هزار دلار
مهندسان نرم‌افزار 85 هزار دلار
مهندس مکانیک 74 هزار دلار
تحلیلگر مالی 72 هزار دلار
مهندس آی تی 94 هزار دلار
کارگردان 158 هزار دلار
بازاریابی 95 هزار دلار
توسعه نرم‌افزار 80 هزار دلار
پرستاران 60 هزار دلار
حسابدار 73 هزار دلار

همانطور که مشاهده می‌کنید اعداد و ارقام پرداختی برای مشاغل مورد نیاز در این کشور ارقام مناسبی است که با توجه به سطح بالای زندگی در این کشور شرایطی ایده‌آل برای مهاجران به شمار می‌آید.

Subscribe to our Newsletter

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید