موسسه بهادرانیان
موسسه بهادرانیان

موسسه بهادرانیان

سابقه ما اعتبار ماست

بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران + درآمد | شرایط [2024]

بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران

حسابداری یکی از پرتقاضاترین شغلها برای کشورهای اروپایی، کانادا و آمریکا است. کشورهای توسعه یافته و پیشرفته، اهمیت بالایی برای ساختار و سیستم مالی و اقتصادی خود قائل هستند؛ از همین رو حسابدارانی که سوابق تحصیلی و کاری تخصصی مناسبی داشته باشند، می‌توانند از شانس بیشتری برای مهاجرت برخوردار شوند. 

از آنجایی که کشورهای متعددی در دنیا نظیر کشورهای آمریکایی و اروپایی توسعه اقتصادی قابل توجهی دارند، انتخاب هر کدام از این کشورها میتواند به سود حسابداران باشد. البته در نظر گرفتن سایر شرایط عمومی و اختصاصی مهاجرت از این طریق برای هر کشوری ضروری است. با این حال از مهمترین کشورهایی که برای مهاجرت از طریق حسابداری گزینه های ایده آلی محسوب میشوند میتوانیم به کشورهای زیر اشاره کرد:

  • کانادا
  • آلمان
  • استرالیا
  • آمریکا
  • انگلستان

در ادامه به شکل ویژه به بررسی دو کشور ابتدایی این لیست برای مهاجرت حسابداران میپردازیم. 

کانادا، کشور رویایی حسابداران

برخورداری از امکانات شهروندی و رفاهی و میزان دستمزد خوب، از مهمترین مزایایی است که کانادا را در بالای این لیست برای مهاجرت حسابداران قرار میدهد.  

اما مهاجرت حسابداران به کانادا از طریق یکی از شیوه های زیر مرسوم است:

  • اکسپرس اینتری: این روش، مبتنی بر امتیازدهی در سیستم رایج امتیازی مهاجرتی کانادا است که برای پذیرش نیروهای کار حرفه‌ای صورت میگیرد. از طریق این شیوه، فرد میتواند در صورت پذیرش، از همان شروع پروسه مهاجرت خود، اقامت خود را نیز دریافت کند. 
  • ویزای لیما: یکی دیگر از شیوه های مرسوم مهاجرت از طریق حسابداری، دریافت ویزای لیما است. در این روش فرد با داشتن جاب آفر از یک کارفرمای کانادایی، میتواند برای دریافت ویزا اقدام کند. در این شیوه، کارفرما پس از پذیرش فرد، برای ارزیابی او و تاثیرگذاری مثبت وی بر بازار کار کشور، به دولت کانادا درخواست استخدام نیروی کار را ارائه میدهد. در مرحله بعدی و در صورت تایید، ویزای لیما برای فرد صادر میشود. مهم است بدانید که در این روش، عمده انجام پروسه بر عهده کارفرمایی است که قصد استخدام حسابدار خارجی را دارد. 
  • برنامه استانی: در این شیوه، فرد میتواند برای اقامت در یکی از استانها یا ایالتهای کانادا اقدامات لازم را انجام دهد. این روش نیازی به ضمیمه کردن جاب آفر ندارد، اما داشتنِ آن، قطعا مسیر مهاجرت را هموارتر خواهد کرد.
  • برنامه آزمایشی مهاجرت آتلانتیک: در کنار شیوه های قبلی، این روش نیز قابل انجام است. در این روش، در صورتی که افراد پیشنهاد کاری مناسبی داشته باشند، نیازی به موارد دیگر نداشته و میتوانند از این روش هم اقدام کنند.

می‌توان گفت بهترین شهرها برای مهاجرت حسابداران در کانادا، تورنتو و ونکوور هستند که در کنار سطح درآمدی بالا،، مسیر پیشرفت مناسبی را نیز برای شما فراهم می‌کنند. 

مزایای مهاجرت به کانادا برای حسابداران

از مهمترین مزایایی که حسابداری در کانادا برای شما به همراه خواهد آورد:

  • میزان درآمد ساعتی 55 الی 100 دلار
  • قوانین شفاف و صریح حسابداری در کانادا
  • استانداردهای بالای حسابداری در این کشور
  • اعتبار بالای بازار کار و اعتماد پذیری خوب در کانادا
  • فرصت های شغلی زیاد در زمینه حسابداری
  • هزینه های مناسب زندگی
  • مسیر پیشرفت شغلی شفاف برای آینده حرفه ای حسابداری

باید توجه داشته باشید که میزان درآمدی که حسابداران در کانادا بدست می‌آورند، بستگی به پارامترهای دیگری نظیر مدرک تحصیلی، سوابق کاری، میزان مهارت و تخصص و صد البته استانی است که در آن قصد اقامت دارند. 

به طور مثال، حسابدارانی که در بخشهای شمال غربی کانادا اقامت دارند، میتوانند تا حدود 91 هزار دلار در سال درآمد کسب کنند. دستمزد افراد در ایالتهای دیگر نظیر آلبرتا، انتاریو و ساسکاچوان میتواند به سالی 60 هزار دلار برسد. البته توجه کنید که این میزان درآمدها برای کسانی است که در ابتدای مسیر حرفه ای خود هستند، و قطعا برای افراد حرفه ای و باتجربه تر، این ارقام بالاتر خواهد بود.

آلمان؛ بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت از طریق حسابداری

مشخصاً قابل پیش بینی است که آلمان با اقتصاد قوی خود و صنعت حرفه‌ای و پویایی که دارد، قوانین مالیاتی و اقتصادی دقیق و با ساز و کار قدرتمند داشته باشد. با در نظر گرفتن نظام اقتصادی این کشور، مسلماً نیاز به حسابداران و حسابرسان، در آلمان کاملاً ضروری است. حسابداران در این کشور می توانند در موقعیت های شغلی مختلف، توسط شرکتها یا اشخاص حقیقی استخدام شوند. 

اما برای مهاجرت به آلمان از طریق حسابداری، یکی از روشهای زیر پیش روی شما خواهد بود:

  1. ویزای آوسبیلدونگ 
  2. ویزای جاب آفر که در آن یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای آلمانی خواهید داشت
  3. ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار (که متاسفانه فعلا مسیر آن برای ایرانیان بسته شده است)

در صورتی که با جاب آفر مشغول شوید، درآمدی که به عنوان یک حسابدار با حداقل سابقه کار کافی در کشور آلمان خواهید داشت، عددی در حدود 3800 یورو در ماه است؛ با این میزان درآمد، شما میتوانید علاوه بر تامین هزینه‌های اساسی زندگی خود، پس‌انداز کافی نیز داشته باشید. 

اما در صورتی که از طریق ویزای آوسبیلدونگ حسابداری، به آلمان مهاجرت کنید، علاوه بر اینکه دوره های کارآموزی را خواهید گذراند، درآمدی حداقل 650 یورویی خواهید داشت.

در واقع میزان درآمد شما در این کشور، بستگی به میزان سوابق کاری، مهارت و تجربه حرفه‌ای شما دارد. یک حسابدار حرفه‌ای می‌تواند در این کشور تا بالای 20 هزار یورور نیز درآمد کسب کند!

اما انتخاب دیگری نیز پیش روی شما قرار دارد؛ میتوانید از مسیر تحصیلی اقدام کنید و در رشته حسابداری در یکی از دانشگاههای آلمان تحصیل کنید. در این صورت نیاز به آیلتس 7 برای دانشگاههای انگلیسی زبان، و مدرک زبان آلمانی C2 برای دانشگاههای آلمانی زبان دارید.

در نهایت اگر بتوانید از طریق حرفه حسابداری، به آلمان مهاجرت کنید، میتوانید پس از 4 سال، اقامت دائم آلمان را دریافت کنید.

پارامترهای مهم در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران 

قطعا در نظر گرفتن پارامترهای عمومی، نظیر هزینه‌ها، وضعیت زندگی و… برای انتخاب یک کشور به منظور مهاجرت بسیار حائز اهمیت است. در کنار پارامترهای عمومی، مواردی که می‌توانند شما را در فرآیند انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران کمک کند، عبارتند از:

  • مهاجرپذیر بودن کشور مورد نظر
  • میانگین درآمد حسابداران در کشور مورد نظر
  • رایج بودن فعالیت حسابداران خارجی در آن کشور
  • تناسب درآمد حسابداران و هزینه های زندگی در آن کشور

 

شرایط مهاجرت حسابداران

شما به عنوان یک حسابدار متخصص ایرانی، باید شرایط خود را در هنگام مهاجرت، با قوانین کشور مقصد ارزیابی کرده و بسنجید. برخی از شرایط مشترک برای این منظور عبارتند از:

  1. نداشتن سوء پیشینه
  2. مدارک تحصیلی از دانشگاههای معتبر یا گواهی برنامه های آموزشی حرفه ای حسابداری یا یکی از رشته های زیر مجموعه آن
  3. تاییدیه مدرک حسابداری از نهادهای معتبر کشور مورد نظر
  4. تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی
  5. داشتن جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از کارفرمای معتبر کشور مقصد (برای مهاجرت کاری)
  6. توصیه نامی تحصیلی (برای مهاجرت تحصیلی)
  7. تسلط کافی نسبت به نرم افزارهای حسابداری متداول در دنیا

Subscribe to our Newsletter

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید